Avaliações de De Eeterij Duivendrecht

Avaliações recentes

5.0
Pascal
18 novembro 2023

Heerlijke maaltijd, uitstekende kwaliteit, goede porties

LR
3 novembro 2023
Chr
18 setembro 2023

Prima

Mgh
8 setembro 2023
Ronald
25 junho 2023

Alles was heerlijk, lekkere schnitzel....

Frank
19 maio 2023
Mijke
5 maio 2023

Heerlijke (boeren)burger en prima patat.

Hilmar
2 abril 2023

Had weer van alles wat besteld en smaakte weer heerlijk

Richard Werkman
28 janeiro 2023

Gewoon toppers

Edwin
9 dezembro 2022

De patat was prima gebakken en op temperatuur maar de 2 kroketten en de kipcorn waren bleek en lauw. Denk net iets te kort gebakken.

Joris
17 novembro 2022

De kapsalon friet was echt super lekker. Ook de milkshake smaakte goed. Had van tevoren online besteld en het was redelijk op tijd klaar!

Davy
11 novembro 2022

We hadden een grote bestelling geplaatst en helaas was de helft van de bestelde patat met de verkeerde saus.

Pascal
15 outubro 2022
Jolanda
30 setembro 2022

Super

Jo Blom
21 agosto 2022

Zoals altijd uitstekend verzorgd.

Linda
21 julho 2022

Alles is altijd lekker bij jullie 😋 en de mensen zijn altijd vriendelijk en lief. Toptent 🤩

Jo Blom
17 julho 2022

't was weer mmmmm

Jo Blom
10 julho 2022

het was heerlijk! schnitzelmenu met twisterpatat, mmm

Jo Blom
26 junho 2022

Vooral de ringpatat was superlekker, zo op, mmm

Jerry
20 maio 2022

Eten was perfect optijd klaar met n smaakte heerlijk

M.
14 maio 2022

Heerlijk. Zou fijn zijn als de salade bij de menu’s zou ook zonder dressing en spekjes te bestellen zou zijn.

Jolanda
13 maio 2022

Super op tijd, vriendelijk

Pascal
8 maio 2022
Joy Mulders
25 abril 2022

De bestelling stond klaar, vriendelijke bediening en heerlijk gegeten.

Shannon
13 abril 2022

Heerlijke Shake en frietjes. Uitstekende kwaliteit!

Aadje
1 abril 2022

Lekker hoor

Hilmar
27 março 2022
Hilmar
15 março 2022

Was weer lekker maar waar is de keuze voor fooi ?

Richard Werkman
10 março 2022

Gewoon top

Hilmar
11 fevereiro 2022

Tjee wat een goeie hamburger zeg flinke burger erf goed belegd oftewel erg smakelijk was dacht ik de boerenburger

Jan Toussaint
5 fevereiro 2022

Na mijn bestelling, kon ik keurig op tijd, mijn bestelling in een tas van De Eeterij ophalen. Lekker eten, in de buurt.

Laura
21 janeiro 2022

Goede patat, vriendelijke en snelle service.

Ciska
16 janeiro 2022

Lekkere patat! Goeie snacks.

Piet Post
12 janeiro 2022
Ville
10 janeiro 2022

It was purely delicious again! Thank you!

Linda Slagboom
6 janeiro 2022

Zoals altijd heerlijk eten voor het eerst super bediening aan huis. Toppertje 😁

Linda Slagboom
6 janeiro 2022

Zoals altijd heerlijk eten voor het eerst super bediening aan huis. Toppertje 😁

Geel
6 janeiro 2022
J.
31 dezembro 2021

Altijd de lekkerste patat!

Ad
30 dezembro 2021

Online besteld. 18.00 uur afhalen. Precies op tijd klaar. Heerlijk gegeten. Een aanrader.

E. Van Rennes
18 dezembro 2021

In één woord: prima verzorgd en uitstekend van kwaliteit en smaak!

Reacção a De Eeterij

Dank uw wel voor de mooie complimenten, Met vriendelijke groet, De eeterij

Jim
9 dezembro 2021

Snel bezorgd... Altijd goed lekker en warm

Chris
5 dezembro 2021

Lekker eten, goed warm en prima in het tijdslot bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Werkman
4 dezembro 2021

Helemaal top

M.
4 dezembro 2021
Ville
4 dezembro 2021

So delicious! Perfect taste.

Hans Rouw
4 dezembro 2021

Lekker enveel en supersnel bezorgd

Pascal
26 novembro 2021

Wij hebben weer héérlijk gegeten!

Jo Blom
21 novembro 2021

Heerlijk was het, echt zo lekker.

Pascal
24 outubro 2021
Marco Smakman.
24 outubro 2021

App werkt geweldig. Het stond klaar op de aangegeven tijd. Top👍🏼👍🏼

Jo Blom
17 outubro 2021

Zoas altijd gewoon lekker smullen.

Jolanda
15 outubro 2021

Goed en mooi op tijd

Nelleke
27 setembro 2021

Altijd vriendelijke en snelle bediening en de frietjes en snacks zijn erg lekker.

Jo Blom
26 setembro 2021

heel lekker gegeten dankzij jullie. Voor herhaling vatbaar.

Coby Tak
12 setembro 2021
Annet
5 setembro 2021

Vriendelijke bediening

Ville
19 agosto 2021

Awsome. Delicious. Thank you!

Jon
16 agosto 2021

Altijd de lekkerste en schoonste patat van regio Amsterdam!

Jolanda
12 agosto 2021
Anoniem
8 agosto 2021

Altijd vriendelijk, de beste service en kwaliteit!

Nelleke
18 julho 2021

Lekkere friet en snacks. Makkelijk online bestellen en betalen en het staat dan klaar.

Jan Toussaint
12 julho 2021

Op tijd en lekker gegeten

Hilmar
9 julho 2021

Even lekker als altijd 😋

Natascha
5 junho 2021
Ville
31 maio 2021

This was very delicious package! Thank you!

Pascal
9 maio 2021

Uitstekende kwaliteit en mooie grote porties!

Jan Toussaint
7 maio 2021

Het gemak van bestellen en op tijd ophalen met een vertrouwde glimlach, en daarna lekker eten, gemak dient de mens, en het smaakt prima

Rene De Ruijter
27 abril 2021

Prettige bediening

Ville
26 abril 2021

Very delicious and perfect!

Ineke jaegetd
26 março 2021

Hartstikke lekker

Jo Blom
21 março 2021

Heerlijk gesmuld, ruim voldoende, daarom nog over om extra te genieten the day after. Wie wil dat niet?

Ville
20 março 2021

It was again so perfect! Thank you!

Puck
19 março 2021

Echt heerlijk eten. Makkelijk en snel te bestellen. Keurig verzorgd en warm ingepakt en netjes op tijd klaar. Een aanrader!

Ad
11 março 2021

Het was weer heerlijk

Ville
7 março 2021

Delicious!

Barry
5 março 2021
Jan Toussaint
1 março 2021

Vertrouwd adres als je ook bij het afhalen heerlijk kunt eten, wat je op tijd in huis hebt. Keurig verpakt en warm op tafel

Ville
27 fevereiro 2021

It was delicious, especially pepper sauce. And right on time. Perfect! Thank you!

Pascal
25 fevereiro 2021
Jan Toussaint
22 fevereiro 2021

Eenvoudig te reserveren, en af te halen, en altijd keurig op tijd verzorgd

Klinta
14 fevereiro 2021

quick service

Frank
14 fevereiro 2021

Top, als altijd!

Ville
14 fevereiro 2021

Schnitzel with pepper sauce was so perfect and delicious! Just love it. Don't change a thing, please :-) And thank you, you're open these times!

Willem Scholten
12 fevereiro 2021

Ja wat moet je hier nog zeggen? Ik zag ze vandaag weer hard werken om de bestellingen gereed te maken en steeds weer met passie dat zie je en dat proef je top.

Willem Scholten
23 janeiro 2021

Eigenlijk hebben zij maar 1 kwaliteit en dat is de reden dat wij er graag komen en nu dan steeds afhalen helemaal TOP

Wil Post
18 janeiro 2021

Heerlijk gegeten, gezond ook en gezellig gekletst bij het afhalen. Drie keer geslaagd dus 🌹🌹🌹

Ellen
15 janeiro 2021

Lekker en goed

Sander
9 janeiro 2021

Lekker! De Schnitzel is een aanrader! Goede sausen erbij met een goede side salad.

Pascal
2 janeiro 2020
Michelle
19 dezembro 2020

Precies op tijd en lekker!

Simon
14 dezembro 2020

Prima shoarma schotel.We misten alleen de sauzen. Misschien is het ook een goed idee om het pitabroodje niet op het vlees te leggen. Het was wel erg week en slap geworden

Wil Post
14 dezembro 2020

Prima gegeten, heel lekker en zo kun je het zelf nooit maken 👍

Simone
11 dezembro 2020

Heerlijk en goede service

Frank
10 dezembro 2020
Pamela
10 dezembro 2020

zoals altijd weer top en klantvriendelijk!

Dolstra
4 dezembro 2020
M.
22 novembro 2020
Boy Schipper
15 novembro 2020
Ville
15 novembro 2020

It was exactly what I ordered and it was delicious and plentiful portion.

Eugenie Payralbe
11 novembro 2020

Snelle en vriendelijke service zoals altijd en het was precies op tijd klaar. En ook weer heerlijk gegeten!!

Ville
7 novembro 2020

Schnitzel and fries with pepper sauce was delicious! Salad worked as well.

Willem Scholten
6 novembro 2020

Geen commentaar is altijd goed of beter uitstekend. Hoorde vandaag dat ze ook Chinese afhaalmenu's zijn begonnen vanwege de Corona ik hoop dat ze het kunnen volhouden nou ik ben benieuwd.

Hanneke
5 novembro 2020

De vorige keer hadden we heerlijke knapperige frietjes. Deze keer waren ze anders verpakt met de saus er al op en een plastic bakje boven en onder. Hierdoor waren de frietjes thuis helemaal slap en niet lekker. Super jammer want we weten dat ze heerlijk kunnen zijn. In het vervolg graag weer de saus apart!

Ad
30 outubro 2020

Het was een afhaaldiner. ondanks dat was het een prima en smaakvol diner.

Scholten
25 outubro 2020

Wat moet je nog zeggen het is altijd prima bij deze mensen daarom komen we er altijd weer terug.

Bernd Rif
18 outubro 2020

Uitstekende kwaliteit tonijn(steak). Aanrader voor iedereen

Stibbe
16 outubro 2020

Supersnelle service, goed eten, schnitzel was prima!

Kok
9 outubro 2020

Prima verzorgd. Alles was nog knapperig en fris. Er was rekening gehouden met onze wensen en het stond klaar bij het ophalen👍

Hans
8 outubro 2020

Smaakte goed maar had het idee dat toch niet vandaag gegrild was maar uit de koeling kwam

Ed van der Meer
25 setembro 2020

Kapsalon is niet zoals ik het ken. Vlees leek op gehakt uit de molen. Patatjes, Mexicano en kaassoufflé waren perfect.

Hilmar
13 setembro 2020

Wederom erg lekker

Jan Toussaint
31 agosto 2020

Prima en simpel bestelsysteem, en op tijd klaar, smullen maar, saté met frites en salade, lekker voor de zondag

Fam. Kok
26 julho 2020

Zoals altijd prima voor elkaar!wij zijn blij met jullie😉👍

Werkman
26 julho 2020

Gewoon top

Jan Toussaint
23 julho 2020

Op tijd besteld, op tijd afgehaald en warm opgegeten, ouderwetse kwaliteit

Jim
13 julho 2020

Weer, zoal altijd, goed en lekker eten, service

Kitty
12 julho 2020

Prima service. Vriendelijk geholpen. Bestellen via de website werkt makkelijk. De bestelling was op de afgesproken tijd klaar. Ook smaakte het lekker

Hans Rouw
10 julho 2020

heerlijke malse kip, zoals altijd

Marco Smakman
27 junho 2020

Zeer snel. Ga zo door. 👍👍

Daphne
6 junho 2020

Perfect net zoals altijd!

Frank
31 maio 2020
Adrienne
30 maio 2020
Joke Fenthur
24 maio 2020

Was weer prima geregeld👍

Andrea
22 maio 2020

Lekkere patat, kroketten en frikandellen

Hans Rouw
15 maio 2020

Meest sappige en zachte kip ooit!

Pascal
11 maio 2020
Jan koek
11 maio 2020

Bijzondere goede service dank en goede kwaliteit

Frederike van Dijk
10 maio 2020

Bestelling was in 1e instantie niet compleet, bij de salade zaten spekjes terwijl opgegeven was dat ie zonder moest en de salade was niet zo fris meer

Frank
10 maio 2020
Willem Scholten
8 maio 2020

Tja, Ik zeg het iedere keer weer uitstekend maar wat beter is: Wij komen steeds weer terug en dat zegt best wel veel denk ik.

Bijvank
4 maio 2020
D van Kampen
3 maio 2020

We zijn positief verrast , we kunnen het een ieder aanraden. Veel succes verder in deze moeilijke tijd.Het was top!!!

Ineke jaegers
3 maio 2020

Het was hartstikke lekker. Echt een aanrader

Yvet
3 maio 2020
Renee
2 maio 2020

Lekkere friet. Bestellen en ophalen ging heel soepel.

W. Scholten
2 maio 2020

Ja, wat moet je nog zeggen zoals altijd prima en precies op de bestelde tijd gereed klasse van deze mensen

Charlot
30 abril 2020

Goede, snelle service, lekkere patatjes en leuke mensen. Wat mij betreft een aanrader!

Marinka Cramer
27 abril 2020

Heerlijke schnitzels met tongstrelende pepersaus en een heerlijke salade, chapeau! Helaas was de patat iets te hard gebakken maar dat maakte de rest helemaal goed!

Richard
26 abril 2020

Was top👍🏻

Bijvank
25 abril 2020
Robert
21 abril 2020

Altijd lekkere patat en goede service van jan

Daphne Kist
20 abril 2020

Het was weer HEERLIJK

Richard
19 abril 2020

Prima kwaliteit! Op de afgesproken tijd klaar. Had alleen een patat zonder besteld, maar er zat satésaus bij😉

Marie-Louise
18 abril 2020

In deze bizarre tijd zeker een aanbeveling om iets lekkers bij De Eeterij te bestellen en ze daarmee ook te steunen. En voor jezelf een avond niet te hoeven koken. Wij hebben weer heerlijk gegeten, zeker een aanrader dus!

Hanneke
17 abril 2020

Heerlijke frites, sausjes goed verpakt. Geen fan van de smaak van de salade, wellicht minder spekjes en een nadere dressing? Berkenklauw ook lekker.

Raymond
17 abril 2020

Was weer prima. Er miste alleen een portie friet bij mijn bestelling. Kan gebeuren.

Gwyneth Klarenr
12 abril 2020

Heel gemakkelijk bestellen Thuis betalen Stond klaar en ik heb lekker gegeten.

Jim
7 abril 2020

Altijd goed, lekker, snel, vriendelijke bediening

Ellen Peters
5 abril 2020

Makkelijk besteld en betaald via de app. Goed en keurig verpakt. Bleef goed warm. Heerlijke saté en shoarma schotel. Snacks en milkshake alles was super. Komen snel weer halen.

Raymond
5 abril 2020
W.F. Scholten
4 abril 2020

Al eerder geschreven ook nu weer Kwaliteit en ruim voldoende voor de prijs helemaal TOP. Geweldig dat deze mensen toch proberen omzet te genereren met alle Corona veiligheid in acht te nemen.

Caroline & Wil
3 abril 2020

Wat hebben wij heerlijk gegeten. De gamba's waren perfect gebakken en superlekker. Ook de twister frietjes en salade helemaal super! Dank de Eeterij hebben wij een hele gezellige en lekkere avond gehad! De app werkt ook perfect, gemakkelijker kan bijna niet!!!!!

Daphne
3 abril 2020

Heerlijk zoals altijd! Goed geregeld

Kok
2 abril 2020

Prima, mis alleen nog een opmerkingenveld op de website. Dit om aan te kunnen geven dat ik bijvoorbeeld geen zout wil op de patat. Verder was het prima en snel geregeld. Heer lijk gegeten. Bedankt!

Priscilla
1 abril 2020
Bijvank
31 março 2020

Lekker eten als altijd en top service in coronatijden !

Sharlexa Winklaar
28 março 2020

Het eten was heerlijk, nog heet/warm, goed doorgebakken! Geen klachten. Spoedig weer bestellen.

Scholten
28 março 2020

Ondanks de Corona doen ze weer hun uitstekende best om hun klanten te voorzien van een lekkere hap die zoals altijd prima is en ruim voldoende alle lof.

henk Vloooer
26 março 2020

Het was weer Top

J.Kuipers
23 março 2020

Helemaal top!!! Goed eten en vriendelijke bediening!

Cora
21 março 2020

In deze zware tijd weet de Eeterij het goed te regelen dat wij veilig eten kunnen afhalen. Top!

Annoniem
19 março 2020
J.Kuipers
19 março 2020

Alles op tijd, bestelling compleet, vriendelijke bediening en zeer lekker. Fantastische mensen...😉

Hilmar
7 março 2020

Sausjes netjes apart en lekker gekruid alle gerechten weer top

Hans Rouw
21 fevereiro 2020

Lekker mals, lekker velletje, flexibel qua afhaaltijd!

Marco Smakman
19 fevereiro 2020

Goede service en lekker eten.

Jim
31 janeiro 2020

Altijd goed, snel , lekker, fijne service

Anouk
26 janeiro 2020
MGH
17 janeiro 2020
Jim
11 janeiro 2020

Altijd klaar zoals afgesproken via de geweldig duidelijke app. Altijd lekker en goed. TOP

Joke Fenthur
22 dezembro 2019

Het was weer goed verzorgd,en lekker.

Nathalie
2 dezembro 2019

Eten besteld via de website en ook netjes de bevestiging ontvangen per mail. We komen aan om het op te halen. Hangt er een briefje dat ze gesloten zijn. En nu krijg ik zelfs de vraag om een beoordeling te geven.

Jim
23 outubro 2019

Prima service, vriendelijke en snelle bediening, bestelling was netjes klaar op afgesproken tijd, heerlijk gesmult :-)

Hans
12 outubro 2019

Heerlijke verse en knapperig gegrilde kip!

Linda slagboom
9 outubro 2019

Altijd lekker 🤩

Marco Smakman
6 outubro 2019

App werkt heel goed. Toen ik aan kwam stond mijn bestelling klaar. En het smaakte heerlijk.

Hilmar
5 setembro 2019

Zoals al jaren weer super lekker

Willem Scholten
29 julho 2019

Zoals altijd vriendelijke mensen en kwaliteit wij komen er graag terug

Linda
24 junho 2019

Zoals altijd heerlijk 🤗

W.smit
16 julho 2018

Prima

Nick van Gemert
13 julho 2018

Alles prima alleen sauzen bij patat klopte niet, had 2 patat mayo satesaus besteld en kreeg er 1 met alleen mayo en 1 met alleen satesaus, verder perfect

metselaar
13 julho 2018
Nick van Gemert
6 julho 2018
anoniem
9 abril 2018
wil smit
15 fevereiro 2018
marcel
1 fevereiro 2018

was goed te eten en de afhaal service werkt goed eerste keer dat ik dit uit probeerde

Reacção a De Eeterij

dank u wel.

Smith
29 janeiro 2018

Prima app, geen op of aanmerkingen. Wel een vraag: Stel dat de zaak vol staat wanneer je je bestelling komt halen, wacht je dan netjes tot je aan de beurt bent of kun je melden dat je een bestelling komt halen?

Reacção a De Eeterij

Ja dat kan, we houden altijd wie online besteld heeft in de gaten... Als diegene die besteld heeft dan zou moeten wachten word t weer koud...

Niels
1 novembro 2017

Lekker maar 3.05 voor een patat oorlog is wel erg duur. Ook gezien de grote van de porties.

Reacção a De Eeterij

Beste Niels , fijn dat je onze patat lekker vond. Jammer dat je het duur vind ,maar wij zitten qua prijs niet duurder dan een Febo of dergelijke. Hopelijk toch tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, De Eeterij snacks & dinner

Wil Smit
13 outubro 2017

Prima, het bestelde was van goede kwaliteit en stond keurig op tijd klaar.

Anoniem
7 outubro 2017

Blij dat de halve kip terug is, zeker een aanrader! Voor een snackbar/café, gewoonweg goed!