Reviews from De Eeterij Duivendrecht

Recent reviews

5.0
Linda
21 July 2022

Alles is altijd lekker bij jullie 😋 en de mensen zijn altijd vriendelijk en lief. Toptent 🤩

Jo Blom
17 July 2022

't was weer mmmmm

Jo Blom
10 July 2022

het was heerlijk! schnitzelmenu met twisterpatat, mmm

Jo Blom
26 June 2022

Vooral de ringpatat was superlekker, zo op, mmm

Jerry
20 May 2022

Eten was perfect optijd klaar met n smaakte heerlijk

M.
14 May 2022

Heerlijk. Zou fijn zijn als de salade bij de menu’s zou ook zonder dressing en spekjes te bestellen zou zijn.

Jolanda
13 May 2022

Super op tijd, vriendelijk

Pascal
8 May 2022
Joy Mulders
25 April 2022

De bestelling stond klaar, vriendelijke bediening en heerlijk gegeten.

Shannon
13 April 2022

Heerlijke Shake en frietjes. Uitstekende kwaliteit!

Aadje
1 April 2022

Lekker hoor

Hilmar
27 March 2022
Hilmar
15 March 2022

Was weer lekker maar waar is de keuze voor fooi ?

Richard Werkman
10 March 2022

Gewoon top

Hilmar
11 February 2022

Tjee wat een goeie hamburger zeg flinke burger erf goed belegd oftewel erg smakelijk was dacht ik de boerenburger

Jan Toussaint
5 February 2022

Na mijn bestelling, kon ik keurig op tijd, mijn bestelling in een tas van De Eeterij ophalen. Lekker eten, in de buurt.

Laura
21 January 2022

Goede patat, vriendelijke en snelle service.

Ciska
16 January 2022

Lekkere patat! Goeie snacks.

Piet Post
12 January 2022
Ville
10 January 2022

It was purely delicious again! Thank you!

Linda Slagboom
6 January 2022

Zoals altijd heerlijk eten voor het eerst super bediening aan huis. Toppertje 😁

Linda Slagboom
6 January 2022

Zoals altijd heerlijk eten voor het eerst super bediening aan huis. Toppertje 😁

Geel
6 January 2022
J.
31 December 2021

Altijd de lekkerste patat!

Ad
30 December 2021

Online besteld. 18.00 uur afhalen. Precies op tijd klaar. Heerlijk gegeten. Een aanrader.

E. Van Rennes
18 December 2021

In één woord: prima verzorgd en uitstekend van kwaliteit en smaak!

Reaction from De Eeterij

Dank uw wel voor de mooie complimenten, Met vriendelijke groet, De eeterij

Jim
9 December 2021

Snel bezorgd... Altijd goed lekker en warm

Chris
5 December 2021

Lekker eten, goed warm en prima in het tijdslot bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Werkman
4 December 2021

Helemaal top

M.
4 December 2021
Ville
4 December 2021

So delicious! Perfect taste.

Hans Rouw
4 December 2021

Lekker enveel en supersnel bezorgd

Pascal
26 November 2021

Wij hebben weer héérlijk gegeten!

Jo Blom
21 November 2021

Heerlijk was het, echt zo lekker.

Pascal
24 October 2021
Marco Smakman.
24 October 2021

App werkt geweldig. Het stond klaar op de aangegeven tijd. Top👍🏼👍🏼

Jo Blom
17 October 2021

Zoas altijd gewoon lekker smullen.

Jolanda
15 October 2021

Goed en mooi op tijd

Nelleke
27 September 2021

Altijd vriendelijke en snelle bediening en de frietjes en snacks zijn erg lekker.

Jo Blom
26 September 2021

heel lekker gegeten dankzij jullie. Voor herhaling vatbaar.

Coby Tak
12 September 2021
Annet
5 September 2021

Vriendelijke bediening

Ville
19 August 2021

Awsome. Delicious. Thank you!

Jon
16 August 2021

Altijd de lekkerste en schoonste patat van regio Amsterdam!

Jolanda
12 August 2021
Anoniem
8 August 2021

Altijd vriendelijk, de beste service en kwaliteit!

Nelleke
18 July 2021

Lekkere friet en snacks. Makkelijk online bestellen en betalen en het staat dan klaar.

Jan Toussaint
12 July 2021

Op tijd en lekker gegeten

Hilmar
9 July 2021

Even lekker als altijd 😋

Natascha
5 June 2021
Ville
31 May 2021

This was very delicious package! Thank you!

Pascal
9 May 2021

Uitstekende kwaliteit en mooie grote porties!

Jan Toussaint
7 May 2021

Het gemak van bestellen en op tijd ophalen met een vertrouwde glimlach, en daarna lekker eten, gemak dient de mens, en het smaakt prima

Rene De Ruijter
27 April 2021

Prettige bediening

Ville
26 April 2021

Very delicious and perfect!

Ineke jaegetd
26 March 2021

Hartstikke lekker

Jo Blom
21 March 2021

Heerlijk gesmuld, ruim voldoende, daarom nog over om extra te genieten the day after. Wie wil dat niet?

Ville
20 March 2021

It was again so perfect! Thank you!

Puck
19 March 2021

Echt heerlijk eten. Makkelijk en snel te bestellen. Keurig verzorgd en warm ingepakt en netjes op tijd klaar. Een aanrader!

Ad
11 March 2021

Het was weer heerlijk

Ville
7 March 2021

Delicious!

Barry
5 March 2021
Jan Toussaint
1 March 2021

Vertrouwd adres als je ook bij het afhalen heerlijk kunt eten, wat je op tijd in huis hebt. Keurig verpakt en warm op tafel

Ville
27 February 2021

It was delicious, especially pepper sauce. And right on time. Perfect! Thank you!

Pascal
25 February 2021
Jan Toussaint
22 February 2021

Eenvoudig te reserveren, en af te halen, en altijd keurig op tijd verzorgd

Klinta
14 February 2021

quick service

Frank
14 February 2021

Top, als altijd!

Ville
14 February 2021

Schnitzel with pepper sauce was so perfect and delicious! Just love it. Don't change a thing, please :-) And thank you, you're open these times!

Willem Scholten
12 February 2021

Ja wat moet je hier nog zeggen? Ik zag ze vandaag weer hard werken om de bestellingen gereed te maken en steeds weer met passie dat zie je en dat proef je top.

Willem Scholten
23 January 2021

Eigenlijk hebben zij maar 1 kwaliteit en dat is de reden dat wij er graag komen en nu dan steeds afhalen helemaal TOP

Wil Post
18 January 2021

Heerlijk gegeten, gezond ook en gezellig gekletst bij het afhalen. Drie keer geslaagd dus 🌹🌹🌹

Ellen
15 January 2021

Lekker en goed

Sander
9 January 2021

Lekker! De Schnitzel is een aanrader! Goede sausen erbij met een goede side salad.

Pascal
2 January 2020
Michelle
19 December 2020

Precies op tijd en lekker!

Simon
14 December 2020

Prima shoarma schotel.We misten alleen de sauzen. Misschien is het ook een goed idee om het pitabroodje niet op het vlees te leggen. Het was wel erg week en slap geworden

Wil Post
14 December 2020

Prima gegeten, heel lekker en zo kun je het zelf nooit maken 👍

Simone
11 December 2020

Heerlijk en goede service

Frank
10 December 2020
Pamela
10 December 2020

zoals altijd weer top en klantvriendelijk!

Dolstra
4 December 2020
M.
22 November 2020
Boy Schipper
15 November 2020
Ville
15 November 2020

It was exactly what I ordered and it was delicious and plentiful portion.

Eugenie Payralbe
11 November 2020

Snelle en vriendelijke service zoals altijd en het was precies op tijd klaar. En ook weer heerlijk gegeten!!

Ville
7 November 2020

Schnitzel and fries with pepper sauce was delicious! Salad worked as well.

Willem Scholten
6 November 2020

Geen commentaar is altijd goed of beter uitstekend. Hoorde vandaag dat ze ook Chinese afhaalmenu's zijn begonnen vanwege de Corona ik hoop dat ze het kunnen volhouden nou ik ben benieuwd.

Hanneke
5 November 2020

De vorige keer hadden we heerlijke knapperige frietjes. Deze keer waren ze anders verpakt met de saus er al op en een plastic bakje boven en onder. Hierdoor waren de frietjes thuis helemaal slap en niet lekker. Super jammer want we weten dat ze heerlijk kunnen zijn. In het vervolg graag weer de saus apart!

Ad
30 October 2020

Het was een afhaaldiner. ondanks dat was het een prima en smaakvol diner.

Scholten
25 October 2020

Wat moet je nog zeggen het is altijd prima bij deze mensen daarom komen we er altijd weer terug.

Bernd Rif
18 October 2020

Uitstekende kwaliteit tonijn(steak). Aanrader voor iedereen

Stibbe
16 October 2020

Supersnelle service, goed eten, schnitzel was prima!

Kok
9 October 2020

Prima verzorgd. Alles was nog knapperig en fris. Er was rekening gehouden met onze wensen en het stond klaar bij het ophalen👍

Hans
8 October 2020

Smaakte goed maar had het idee dat toch niet vandaag gegrild was maar uit de koeling kwam

Ed van der Meer
25 September 2020

Kapsalon is niet zoals ik het ken. Vlees leek op gehakt uit de molen. Patatjes, Mexicano en kaassoufflé waren perfect.

Hilmar
13 September 2020

Wederom erg lekker

Jan Toussaint
31 August 2020

Prima en simpel bestelsysteem, en op tijd klaar, smullen maar, saté met frites en salade, lekker voor de zondag

Fam. Kok
26 July 2020

Zoals altijd prima voor elkaar!wij zijn blij met jullie😉👍

Werkman
26 July 2020

Gewoon top

Jan Toussaint
23 July 2020

Op tijd besteld, op tijd afgehaald en warm opgegeten, ouderwetse kwaliteit

Jim
13 July 2020

Weer, zoal altijd, goed en lekker eten, service

Kitty
12 July 2020

Prima service. Vriendelijk geholpen. Bestellen via de website werkt makkelijk. De bestelling was op de afgesproken tijd klaar. Ook smaakte het lekker

Hans Rouw
10 July 2020

heerlijke malse kip, zoals altijd

Marco Smakman
27 June 2020

Zeer snel. Ga zo door. 👍👍

Daphne
6 June 2020

Perfect net zoals altijd!

Frank
31 May 2020
Adrienne
30 May 2020
Joke Fenthur
24 May 2020

Was weer prima geregeld👍

Andrea
22 May 2020

Lekkere patat, kroketten en frikandellen

Hans Rouw
15 May 2020

Meest sappige en zachte kip ooit!

Pascal
11 May 2020
Jan koek
11 May 2020

Bijzondere goede service dank en goede kwaliteit

Frederike van Dijk
10 May 2020

Bestelling was in 1e instantie niet compleet, bij de salade zaten spekjes terwijl opgegeven was dat ie zonder moest en de salade was niet zo fris meer

Frank
10 May 2020
Willem Scholten
8 May 2020

Tja, Ik zeg het iedere keer weer uitstekend maar wat beter is: Wij komen steeds weer terug en dat zegt best wel veel denk ik.

Bijvank
4 May 2020
D van Kampen
3 May 2020

We zijn positief verrast , we kunnen het een ieder aanraden. Veel succes verder in deze moeilijke tijd.Het was top!!!

Ineke jaegers
3 May 2020

Het was hartstikke lekker. Echt een aanrader

Yvet
3 May 2020
Renee
2 May 2020

Lekkere friet. Bestellen en ophalen ging heel soepel.

W. Scholten
2 May 2020

Ja, wat moet je nog zeggen zoals altijd prima en precies op de bestelde tijd gereed klasse van deze mensen

Charlot
30 April 2020

Goede, snelle service, lekkere patatjes en leuke mensen. Wat mij betreft een aanrader!

Marinka Cramer
27 April 2020

Heerlijke schnitzels met tongstrelende pepersaus en een heerlijke salade, chapeau! Helaas was de patat iets te hard gebakken maar dat maakte de rest helemaal goed!

Richard
26 April 2020

Was top👍🏻

Bijvank
25 April 2020
Robert
21 April 2020

Altijd lekkere patat en goede service van jan

Daphne Kist
20 April 2020

Het was weer HEERLIJK

Richard
19 April 2020

Prima kwaliteit! Op de afgesproken tijd klaar. Had alleen een patat zonder besteld, maar er zat satésaus bij😉

Marie-Louise
18 April 2020

In deze bizarre tijd zeker een aanbeveling om iets lekkers bij De Eeterij te bestellen en ze daarmee ook te steunen. En voor jezelf een avond niet te hoeven koken. Wij hebben weer heerlijk gegeten, zeker een aanrader dus!

Hanneke
17 April 2020

Heerlijke frites, sausjes goed verpakt. Geen fan van de smaak van de salade, wellicht minder spekjes en een nadere dressing? Berkenklauw ook lekker.

Raymond
17 April 2020

Was weer prima. Er miste alleen een portie friet bij mijn bestelling. Kan gebeuren.

Gwyneth Klarenr
12 April 2020

Heel gemakkelijk bestellen Thuis betalen Stond klaar en ik heb lekker gegeten.

Jim
7 April 2020

Altijd goed, lekker, snel, vriendelijke bediening

Ellen Peters
5 April 2020

Makkelijk besteld en betaald via de app. Goed en keurig verpakt. Bleef goed warm. Heerlijke saté en shoarma schotel. Snacks en milkshake alles was super. Komen snel weer halen.

Raymond
5 April 2020
W.F. Scholten
4 April 2020

Al eerder geschreven ook nu weer Kwaliteit en ruim voldoende voor de prijs helemaal TOP. Geweldig dat deze mensen toch proberen omzet te genereren met alle Corona veiligheid in acht te nemen.

Caroline & Wil
3 April 2020

Wat hebben wij heerlijk gegeten. De gamba's waren perfect gebakken en superlekker. Ook de twister frietjes en salade helemaal super! Dank de Eeterij hebben wij een hele gezellige en lekkere avond gehad! De app werkt ook perfect, gemakkelijker kan bijna niet!!!!!

Daphne
3 April 2020

Heerlijk zoals altijd! Goed geregeld

Kok
2 April 2020

Prima, mis alleen nog een opmerkingenveld op de website. Dit om aan te kunnen geven dat ik bijvoorbeeld geen zout wil op de patat. Verder was het prima en snel geregeld. Heer lijk gegeten. Bedankt!

Priscilla
1 April 2020
Bijvank
31 March 2020

Lekker eten als altijd en top service in coronatijden !

Sharlexa Winklaar
28 March 2020

Het eten was heerlijk, nog heet/warm, goed doorgebakken! Geen klachten. Spoedig weer bestellen.

Scholten
28 March 2020

Ondanks de Corona doen ze weer hun uitstekende best om hun klanten te voorzien van een lekkere hap die zoals altijd prima is en ruim voldoende alle lof.

henk Vloooer
26 March 2020

Het was weer Top

J.Kuipers
23 March 2020

Helemaal top!!! Goed eten en vriendelijke bediening!

Cora
21 March 2020

In deze zware tijd weet de Eeterij het goed te regelen dat wij veilig eten kunnen afhalen. Top!

Annoniem
19 March 2020
J.Kuipers
19 March 2020

Alles op tijd, bestelling compleet, vriendelijke bediening en zeer lekker. Fantastische mensen...😉

Hilmar
7 March 2020

Sausjes netjes apart en lekker gekruid alle gerechten weer top

Hans Rouw
21 February 2020

Lekker mals, lekker velletje, flexibel qua afhaaltijd!

Marco Smakman
19 February 2020

Goede service en lekker eten.

Jim
31 January 2020

Altijd goed, snel , lekker, fijne service

Anouk
26 January 2020
MGH
17 January 2020
Jim
11 January 2020

Altijd klaar zoals afgesproken via de geweldig duidelijke app. Altijd lekker en goed. TOP

Joke Fenthur
22 December 2019

Het was weer goed verzorgd,en lekker.

Nathalie
2 December 2019

Eten besteld via de website en ook netjes de bevestiging ontvangen per mail. We komen aan om het op te halen. Hangt er een briefje dat ze gesloten zijn. En nu krijg ik zelfs de vraag om een beoordeling te geven.

Jim
23 October 2019

Prima service, vriendelijke en snelle bediening, bestelling was netjes klaar op afgesproken tijd, heerlijk gesmult :-)

Hans
12 October 2019

Heerlijke verse en knapperig gegrilde kip!

Linda slagboom
9 October 2019

Altijd lekker 🤩

Marco Smakman
6 October 2019

App werkt heel goed. Toen ik aan kwam stond mijn bestelling klaar. En het smaakte heerlijk.

Hilmar
5 September 2019

Zoals al jaren weer super lekker

Willem Scholten
29 July 2019

Zoals altijd vriendelijke mensen en kwaliteit wij komen er graag terug

Linda
24 June 2019

Zoals altijd heerlijk 🤗

W.smit
16 July 2018

Prima

Nick van Gemert
13 July 2018

Alles prima alleen sauzen bij patat klopte niet, had 2 patat mayo satesaus besteld en kreeg er 1 met alleen mayo en 1 met alleen satesaus, verder perfect

metselaar
13 July 2018
Nick van Gemert
6 July 2018
anoniem
9 April 2018
wil smit
15 February 2018
marcel
1 February 2018

was goed te eten en de afhaal service werkt goed eerste keer dat ik dit uit probeerde

Reaction from De Eeterij

dank u wel.

Smith
29 January 2018

Prima app, geen op of aanmerkingen. Wel een vraag: Stel dat de zaak vol staat wanneer je je bestelling komt halen, wacht je dan netjes tot je aan de beurt bent of kun je melden dat je een bestelling komt halen?

Reaction from De Eeterij

Ja dat kan, we houden altijd wie online besteld heeft in de gaten... Als diegene die besteld heeft dan zou moeten wachten word t weer koud...

Niels
1 November 2017

Lekker maar 3.05 voor een patat oorlog is wel erg duur. Ook gezien de grote van de porties.

Reaction from De Eeterij

Beste Niels , fijn dat je onze patat lekker vond. Jammer dat je het duur vind ,maar wij zitten qua prijs niet duurder dan een Febo of dergelijke. Hopelijk toch tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, De Eeterij snacks & dinner

Wil Smit
13 October 2017

Prima, het bestelde was van goede kwaliteit en stond keurig op tijd klaar.

Anoniem
7 October 2017

Blij dat de halve kip terug is, zeker een aanrader! Voor een snackbar/café, gewoonweg goed!