Beoordelingen van De Eeterij Duivendrecht

Recente recensies van De Eeterij Duivendrecht

5 sterren na 106 reviews

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eigenlijk hebben zij maar 1 kwaliteit en dat is de reden dat wij er graag komen en nu dan steeds afhalen helemaal TOP

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, gezond ook en gezellig gekletst bij het afhalen. Drie keer geslaagd dus 🌹🌹🌹

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker! De Schnitzel is een aanrader! Goede sausen erbij met een goede side salad.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd en lekker!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima shoarma schotel.We misten alleen de sauzen. Misschien is het ook een goed idee om het pitabroodje niet op het vlees te leggen. Het was wel erg week en slap geworden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten, heel lekker en zo kun je het zelf nooit maken 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goede service

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd weer top en klantvriendelijk!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

It was exactly what I ordered and it was delicious and plentiful portion.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle en vriendelijke service zoals altijd en het was precies op tijd klaar. En ook weer heerlijk gegeten!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Schnitzel and fries with pepper sauce was delicious! Salad worked as well.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen commentaar is altijd goed of beter uitstekend. Hoorde vandaag dat ze ook Chinese afhaalmenu's zijn begonnen vanwege de Corona ik hoop dat ze het kunnen volhouden nou ik ben benieuwd.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De vorige keer hadden we heerlijke knapperige frietjes. Deze keer waren ze anders verpakt met de saus er al op en een plastic bakje boven en onder. Hierdoor waren de frietjes thuis helemaal slap en niet lekker. Super jammer want we weten dat ze heerlijk kunnen zijn. In het vervolg graag weer de saus apart!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een afhaaldiner. ondanks dat was het een prima en smaakvol diner.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat moet je nog zeggen het is altijd prima bij deze mensen daarom komen we er altijd weer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit tonijn(steak). Aanrader voor iedereen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Supersnelle service, goed eten, schnitzel was prima!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd. Alles was nog knapperig en fris. Er was rekening gehouden met onze wensen en het stond klaar bij het ophalen👍

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed maar had het idee dat toch niet vandaag gegrild was maar uit de koeling kwam

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kapsalon is niet zoals ik het ken. Vlees leek op gehakt uit de molen. Patatjes, Mexicano en kaassoufflé waren perfect.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg lekker

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en simpel bestelsysteem, en op tijd klaar, smullen maar, saté met frites en salade, lekker voor de zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima voor elkaar!wij zijn blij met jullie😉👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd besteld, op tijd afgehaald en warm opgegeten, ouderwetse kwaliteit

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer, zoal altijd, goed en lekker eten, service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Vriendelijk geholpen. Bestellen via de website werkt makkelijk. De bestelling was op de afgesproken tijd klaar. Ook smaakte het lekker

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke malse kip, zoals altijd

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer snel. Ga zo door. 👍👍

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect net zoals altijd!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima geregeld👍

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat, kroketten en frikandellen

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Meest sappige en zachte kip ooit!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijzondere goede service dank en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was in 1e instantie niet compleet, bij de salade zaten spekjes terwijl opgegeven was dat ie zonder moest en de salade was niet zo fris meer

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tja, Ik zeg het iedere keer weer uitstekend maar wat beter is: Wij komen steeds weer terug en dat zegt best wel veel denk ik.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn positief verrast , we kunnen het een ieder aanraden. Veel succes verder in deze moeilijke tijd.Het was top!!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was hartstikke lekker. Echt een aanrader

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet. Bestellen en ophalen ging heel soepel.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ja, wat moet je nog zeggen zoals altijd prima en precies op de bestelde tijd gereed klasse van deze mensen

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede, snelle service, lekkere patatjes en leuke mensen. Wat mij betreft een aanrader!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke schnitzels met tongstrelende pepersaus en een heerlijke salade, chapeau! Helaas was de patat iets te hard gebakken maar dat maakte de rest helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top👍🏻

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere patat en goede service van jan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer HEERLIJK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit! Op de afgesproken tijd klaar. Had alleen een patat zonder besteld, maar er zat satésaus bij😉

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze bizarre tijd zeker een aanbeveling om iets lekkers bij De Eeterij te bestellen en ze daarmee ook te steunen. En voor jezelf een avond niet te hoeven koken. Wij hebben weer heerlijk gegeten, zeker een aanrader dus!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frites, sausjes goed verpakt. Geen fan van de smaak van de salade, wellicht minder spekjes en een nadere dressing? Berkenklauw ook lekker.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima. Er miste alleen een portie friet bij mijn bestelling. Kan gebeuren.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel gemakkelijk bestellen Thuis betalen Stond klaar en ik heb lekker gegeten.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, lekker, snel, vriendelijke bediening

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk besteld en betaald via de app. Goed en keurig verpakt. Bleef goed warm. Heerlijke saté en shoarma schotel. Snacks en milkshake alles was super. Komen snel weer halen.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Al eerder geschreven ook nu weer Kwaliteit en ruim voldoende voor de prijs helemaal TOP. Geweldig dat deze mensen toch proberen omzet te genereren met alle Corona veiligheid in acht te nemen.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten. De gamba's waren perfect gebakken en superlekker. Ook de twister frietjes en salade helemaal super! Dank de Eeterij hebben wij een hele gezellige en lekkere avond gehad! De app werkt ook perfect, gemakkelijker kan bijna niet!!!!!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Goed geregeld

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, mis alleen nog een opmerkingenveld op de website. Dit om aan te kunnen geven dat ik bijvoorbeeld geen zout wil op de patat. Verder was het prima en snel geregeld. Heer lijk gegeten. Bedankt!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten als altijd en top service in coronatijden !

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, nog heet/warm, goed doorgebakken! Geen klachten. Spoedig weer bestellen.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de Corona doen ze weer hun uitstekende best om hun klanten te voorzien van een lekkere hap die zoals altijd prima is en ruim voldoende alle lof.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer Top

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top!!! Goed eten en vriendelijke bediening!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze zware tijd weet de Eeterij het goed te regelen dat wij veilig eten kunnen afhalen. Top!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles op tijd, bestelling compleet, vriendelijke bediening en zeer lekker. Fantastische mensen...😉

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Sausjes netjes apart en lekker gekruid alle gerechten weer top

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker mals, lekker velletje, flexibel qua afhaaltijd!

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekker eten.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, snel , lekker, fijne service

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd klaar zoals afgesproken via de geweldig duidelijke app. Altijd lekker en goed. TOP

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer goed verzorgd,en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten besteld via de website en ook netjes de bevestiging ontvangen per mail. We komen aan om het op te halen. Hangt er een briefje dat ze gesloten zijn. En nu krijg ik zelfs de vraag om een beoordeling te geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service, vriendelijke en snelle bediening, bestelling was netjes klaar op afgesproken tijd, heerlijk gesmult :-)

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse en knapperig gegrilde kip!

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker 🤩

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

App werkt heel goed. Toen ik aan kwam stond mijn bestelling klaar. En het smaakte heerlijk.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals al jaren weer super lekker

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd vriendelijke mensen en kwaliteit wij komen er graag terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk 🤗

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles prima alleen sauzen bij patat klopte niet, had 2 patat mayo satesaus besteld en kreeg er 1 met alleen mayo en 1 met alleen satesaus, verder perfect

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

was goed te eten en de afhaal service werkt goed eerste keer dat ik dit uit probeerde

Reactie van De Eeterij:dank u wel.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima app, geen op of aanmerkingen. Wel een vraag: Stel dat de zaak vol staat wanneer je je bestelling komt halen, wacht je dan netjes tot je aan de beurt bent of kun je melden dat je een bestelling komt halen?

Reactie van De Eeterij:Ja dat kan, we houden altijd wie online besteld heeft in de gaten... Als diegene die besteld heeft dan zou moeten wachten word t weer koud...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker maar 3.05 voor een patat oorlog is wel erg duur. Ook gezien de grote van de porties.

Reactie van De Eeterij:Beste Niels , fijn dat je onze patat lekker vond. Jammer dat je het duur vind ,maar wij zitten qua prijs niet duurder dan een Febo of dergelijke. Hopelijk toch tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, De Eeterij snacks & dinner

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Prima, het bestelde was van goede kwaliteit en stond keurig op tijd klaar.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Blij dat de halve kip terug is, zeker een aanrader! Voor een snackbar/café, gewoonweg goed!